نمای ساختمان

نمایی زیبا و پایدار برای آینده

طراحی نمای ساختمان

نمایی که داستان ساختمان شما را روایت می‌کند

هر ساختمان داستانی دارد..!

نمای ساختمان که نقش بسیار مهم و اساسی را در زیبایی و جذابیت ساختمان ایفا می‌کند، می‌تواند از خطوط نهایی ساختمان یا به‌صورت پوسته‌ی جدایی که روی آن الحاق می‌شود باشد. به‌هرحال می‌توان ادعا کرد که نمای هر ساختمان خارجی‌ترین بخش آن است که علاوه بر زیبایی ساختمان، به‌صورت لایه‌ی محافظی می‌باشد که می‌تواند از ساختمان در برابر عوامل مختلف محافظت کند.

ازاین‌جهت که طراحی و اجرای نماهای ساختمانی به منظره‌ی شهری شکل می‌دهند، بهتر است که طراحی نماهای مختلف با یکدیگر هماهنگ باشند. نکته‌ی مهم دیگر اینکه باید دقت داشت که درب ورودی ساختمان با نمای خارجی ساختمان حتماً هماهنگ باشد.

می‌توان گفت که امروزه اولین قضاوت‌ها و نظرات افراد به‌واسطه‌ی مشاهده‌ی نمای ساختمان ایجاد می‌شود و اگر نمای ساختمان بی‌کیفیت و قدیمی باشد ممکن است تصور کنند که داخل ساختمان هم این‌گونه است. برعکس اگر نما به‌صورت حرفه‌ای و با ترندهای روز طراحی و اجرا شده باشد افراد تصور می‌کنند که داخل ساختمان نیز این‌گونه است و تمایل زیادی به دیدن و یا استفاده از ساختمان پیدا می‌کنند. ازاین‌رو طراحی و اجرای نمای ساختمان موردتوجه بسیاری از ساختمان‌سازها و کارفرمایان قرار گرفته است.

معرفی 13 نوع نمای ساختمان و مصالح کار شده در آن

مصالح مختلفی از قبیل آجر، سنگ، کامپوزیت، بتن، فلز، میل‌گرد و چوب برای نماسازی ساختمان مورداستفاده قرار می‌گیرد که هرکدام مزایای خاص خودشان را دارند. اجرای انواع نماهای ساختمان دارای معیارهای خاص خود هستند که معماران به‌خوبی با آنها آشنایی کامل دارند. با ما در شرکت طراحی و دکوراسیون داخلی چیدابست همراه باشید تا در این بخش به معرفی جامع و کاملی از نمای ساختمان، انواع و مصالح آن و همچنین نکات ضروری آن‌ها بپردازیم.

1. نمای آجری

نمای آجری از جمله نماهایی است که از گذشته تا کنون مورد استقبال و استفاده‌ی بسیاری از افراد قرار گرفته است. آجرها در انواع مختلفی تولید و در اختیار مشتریان قرار می‌گیرند و یک معمار باسلیقه می‌تواند با توجه با نظر کارفرما و درنظرگرفتن پروژه‌ی ساختمانی بهترین و زیباترین نمای آجری را ایجاد کند.

طراحی آجرنمای ساختمان می‌تواند به‌صورت ساده و یا دکوراتیو باشد که درهرصورت جلوه‌ی خاصی به ساختمان می‌بخشد. آجرها بر اساس شکل و جنس و رنگ به انواع مختلفی تقسیم می‌شوند که عبارت‌اند از: آجرنمای نسوز، آجرنمای طرح چوب، آجرنمای لعاب‌دار حصیری، آجرنمای دکوراتیو، آجرنمای سفید و قرمز، آجر دکوراسیون داخلی، کارتنی، کف‌فرش، رستیک، شاموتی، آجرنمای پلاک و قزاقی، آجرنمای نسوز انگلیسی.

بر اساس ضوابط ساختمان‌ها امکان رنگ‌آمیزی این نوع نما وجود ندارد و به طور مثال برای شهری با بافت سنتی مثل اصفهان استفاده از آجرهایی با رنگ بژ، کرم و سنتی قابل‌اجرا است.

آجر قابل‌استفاده در نمای انواع نمای آجری ساختمان باید استانداردهایی را داشته باشد که برخی از آنها عبارت‌اند از:

  • مقاومت فشاری این آجرنما حداقل باید ۷۰ کیلوگرم بر سانتی‌متر مربع باشد.
  • مقاومت کششی حداقل باید ۲۵ کیلوگرم بر سانتی‌متر مربع باشد.
  • میزان جذب آب این آجرنما حداکثر باید ۲۰ درصد باشد.
  • نزدیک بودن ضریب انبساط حرارتی به ضریب حرارتی ملات برای جلوگیری از ایجادشدن ترک در نمای ساختمان.

2. نمای فلزی

نمای فلزی ساختمان انواع مختلفی مانند پانچ متال، ورق فلزی و همچنین کامپوزیت آلومینیومی دارد. در طراحی نمای فلزی ساختمان مصالحی مانند استنلس‌استیل، مس، آلومینیوم بی‌رنگ و گالوانیزه استفاده می‌شود. نمای فلزی با ورق گالوانیزه یکی از نماهای پرکاربرد است که روش‌های نصب متنوعی دارد که می‌توان به سیستم استندینگ سیم، اینترلاک، اسنپ لاک، فلت لاک، کاست و شینگل اشاره کرد.

از انواع نمای فلزی ساختمان می‌توان به نمای ورق فلزی و نمای پانل کامپوزیت آلومینیوم اشاره کرد. قیمت نمای فلزی به نوع آن بستگی دارد؛ اما در مقایسه با نماهای جدیدتر مقرون‌به‌صرفه است.

3. نمای سیمانی

نمای سیمانی یا نمای بتنی از جمله نماهای ارزان‌قیمت است. سرعت اجرای نمای سیمانی بسیار بالا است و در کوتاه‌ترین زمان می‌توان آن را بر روی سطح خارجی ساختمان اجرا کرد. در ضمن توجه کنید برای اینکه سطح کار از کیفیت مناسبی برخوردار باشد باید از بهترین متریال در اجرای نمای سیمانی ساختمان استفاده شود.

شرکت تخصصی و معتبر چیدابست به‌عنوان پیشرو در استفاده از محصولات درجه یک و بالاترین کیفیت در اجرای انواع نمای ساختمان از قبیل نمای سیمانی، زیبایی و کیفیت نتیجه‌ی کار را تضمین می‌کند.

یکی از مزیت‌های نمای سیمانی مقاوم‌بودن آن در برابر حریق است که در صورت ایجاد آتش‌سوزی از انتشار بیشتر آن جلوگیری می‌کند. برای اجرای این نما می‌توان از سیمان‌سفید یا سیمان رنگی استفاده کرد که هرکدام دارای زیبایی‌های خاص خودشان هستند. از مزیت‌های دیگر این نما شستشوی آسان این نما است که بدون کمک‌گرفتن از متخصصین حوزه نماشویی قابل‌انجام است.

از معایب نمای سیمانی می‌توان به ترک‌خوردگی، امکان شکستگی، ضعف عایق صوتی و همچنین جذب گردوغبار اشاره کرد.

نمای سیمانی انواع مختلفی مانند سیمانی ساده، تگرگی، ماهوتی، شسته و تیشه‌ای دارد.

4. نمای سنگی

یکی از نماهای لوکس که همواره در طول زمان زیبایی و جذابیت خود را حفظ کرده است نمای سنگی است. این نما با استفاده از انواع سنگ ساختمانی قابل‌اجرا است. قیمت نمای سنگی در مقایسه با سایر نماکاری‌ها بالاتر است. نمای رومی یکی از زیرمجموعه‌های نمای سنگی است که جلوه‌ی حیرت‌انگیزی را به ساختمان می‌بخشد.

نمای سنگی از نماهای ماندگار است که در طول سالیان سال در برابر عوامل مختلفی مانند بارن و برف، باد و نور خورشید و گردوغبار مقاوم و ماندگار است. دقت کنید که سنگ مورداستفاده در نمای ساختمان باید دوام و استحکام لازم را داشته باشد تا در اثر انقباض و انبساط دچار ترک‌خوردگی نشود. نمای سنگی در ساختمان‌ها نیازمند مراقبت و نماشویی دارد.

هنگام نماکاری ساختمان با استفاده از سنگ مانند هر نمای دیگری نیازمند رعایت دقیق نکات ایمنی می‌باشد و استفاده از هر نوع رنگ سنگ در نمای ساختمان امکان‌پذیر نیست.

5. نمای رومی

برای اجرای نمای رومی که در دسته سبک کلاسیک قرار دارد از مصالحی همچون گرانیت، مرمر و سنگ تراورتن استفاده می‌شود. نمای سنگی رومی یکی از زیباترین، ساده‌ترین و پرطرف‌دارترین نماهای ساختمانی می‌باشد که ویژگی‌های بارز آن قوس‌ها و ستون‌های تزیینی هستند.

6. نمای شیشه‌ای (کرتین وال)

یکی دیگر از پرطرف‌دارترین نماهای ساختمانی نمای شیشه‌ای یا کرتین وال است که در انواع ساختمان‌های مسکونی، تجاری و اداری به چشم می‌خورد. این نما در تأمین نور فضای داخلی ساختمان نقش بسزایی دارد. ضوابط اجرای نمای شیشه‌ای در شهرهای مختلف، متفاوت بوده و بر اساس بافت شهر انجام می‌شود.

نمای شیشه‌ای انواع مختلفی دارد که بر اساس نوع شیشه و نحوه اجرایی آن به ساده، رنگی، فریم‌لس (بدون فریم) و طرح‌دار تقسیم می‌شود. در کنار حساسیت زیاد و نگهداری دائمی، این نما از مزایایی همچون تنوع و زیبایی منحصربه‌فرد، وزن سبک، عایق صوتی و همچنین نور طبیعی ساختمان برخوردار است.

7. نمای چوبی

نمای چوبی یکی از زیباترین نماهای ساختمانی است که امروزه در بسیاری از خانه‌های مدرن اجرا می‌شود. چوب که از قدیمی‌ترین مواد ساختمانی است، به دلیل زیبایی و گرما و صمیمیتی که به محیط می‌بخشد همچنان در معماری مدرن مورد استقبال زیادی قرار گرفته است.

در این نما از برش‌های چوبی با ضخامت‌ها و ابعاد مختلفی استفاده می‌شود که در صورت ترکیب چوب با سایر متریال‌های نمای ساختمان مثل شیشه، زیبایی دوچندان و جلوه‌ی خاص‌تری به ساختمان می‌بخشد. بااین‌حال چوب به نگهداری و تعمیرات دوره‌ای از قبیل رنگ‌آمیزی دوره‌ای و تعویض قطعات شکسته و سایر موارد مرتبط با نمای چوبی نیاز دارد.

چوبی که برای نمای ساختمان استفاده می‌شود معمولاً از چوب طبیعی مانند راش و کاج و بلوط و… استفاده می‌شود. چوب ترموود نیز نوعی چوب نما است که از وزن سبک و مقاومت بالایی برخوردار است. همچنین از ویژگی‌های دیگر این چوب دارای سختی بالا و قابلیت شکل‌پذیری و برش‌کاری و مقاومت در برابر صوت اشاره کرد.

بهترین گزینه برای نمای چوبی ساختمان چوب‌های فراوری شده است که در برابر رطوبت و آتش‌سوزی و همچنین نفوذ حشرات مقاوم هستند و طول عمر مفید نما را افزایش می‌دهند. نمای چوبی با چوب ترموود یکی از زیباترین و درعین‌حال مقاوم‌ترین نماها است. توجه داشته باشید که اجرای این نما نیز مانند سایر نماها دارای شرایط و ضوابط خاص خود است.

شرکت بازسازی ساختمان چیدابست با سالیان سال تجربه در زمینه‌های مختلف از جمله طراحی و اجرای انواع نمای ساختمان، با استفاده از مصالح باکیفیت و درجه یک، مجری انواع طرح‌های شما کارفرمایان محترم است.

8. نمای سرامیکی

نمای سرامیک که امروزه از نماهای پرطرف‌دار است از کاشی‌ها و یا سرامیک‌های پرسلان ساخته می‌شود. این نما به دو روش نصب مهار شده و چسبانده شده قابل‌اجرا است. از مزایای استفاده از سرامیک نما می‌توان به مقاومت در برابر یخ‌زدگی و عایق رطوبتی و ضدحریق بودن آن اشاره کرد.

این نما که به صورت‌های مختلف از جمله سرامیک ساده، طرح‌دار و دکوراتیو قابل‌اجرا است، اجرای آن در مکان‌های شلوغ توصیه نمی‌شود؛ زیرا به‌شدت نور را بازتاب می‌دهند.

9. نمای کنیتکس

یکی دیگر از انواع نمای ساختمان، نمای کنیتکس است که از ترکیب الیاف، رزین و مواد معدنی ساخته می‌شود. این نما از لحاظ ظاهری به نمای آجری شباهت دارد و جلوه‌ای زیبا و مدرن به ساختمان می‌بخشد. نمای کنیتکس علاوه بر زیبایی از تنوع و دوام بالایی برخوردار است که همین امر موجب شده تا موردتوجه افراد بسیاری قرار بگیرد.

رزین که ماده‌ای چسبنده است نقش چسباندن مواد معدنی و الیاف به یکدیگر را برعهده دارد. رزینی که در ساخت نمای کنیتکس مورداستفاده قرار می‌گیرد انواع مختلفی دارد که ازاین‌بین می‌توان به رزین اپوکسی، پلی‌استر و پلی‌یورتان اشاره کرد.

الیاف که ماده‌ای تقویت‌کننده است باعث می‌شود استحکام و دوام این نما افزایش یابد. از جمله الیاف‌هایی که برای این نما استفاده می‌شود می‌توان به الیاف طبیعی، الیاف شیشه و الیاف پلی‌استر اشاره کرد.

همچنین مواد معدنی ماده‌ای پرکننده است که باعث می‌شود مقاومت و دوام این نما افزایش یابد. از جمله مواد معدنی مورداستفاده در نمای کنیتکس می‌توان به ماسه و پودر سنگ و سیمان اشاره کرد.

نمای ساختمان کنیتکس به دلیل داشتن خاصیت ضدآب از نماهای بیرونی پرکاربرد در ساختمان‌ها محسوب می‌شود.

10. نمای نانو

نانو که پوششی کاملاً نامرئی است به حفظ سطوح مختلف کمک می‌کند. استفاده از نانو برای نمای ساختمان باعث حفظ ساختمان در برابر رطوبت و خسارات ناشی از آن می‌شود. استفاده از پوشش‌های نانو بر روی نمای سازه باعث افزایش طول عمر سازه می‌شود و همچنین قابل‌اجرا در سطوح مختلف است.

نمای نانوی ساختمان از مصالح و مواد مختلفی ساخته می‌شود. رنگ نانو و لاک نانو از ذرات ریز ساخته شده و دارای خواص و ویژگی‌های منحصربه‌فردی هستند که از این ویژگی‌ها می‌توان به قابلیت شستشو، ضدخش بودن و همچنین داشتن مقاومت بالا در مقابل عوامل محیطی اشاره کرد.

11. نمای کامپوزیتی

یکی دیگر از انواع نماهای ساختمان، نمای کامپوزیتی است که با ورق‌های کامپوزیت انجام می‌گیرد. ورق‌های کامپوزیتی از دولایه ورق آلومینیوم و یک‌لایه هسته‌ی پلی‌اتیلن ساخته شده است. ورق آلومینیوم در برابر زنگ‌زدگی و خوردگی مقاوم است و هسته‌ی پلی‌اتیلن عایق صوتی و حرارتی بسیار خوبی است.

از مزیت‌های نمای کامپوزیتی می‌توان به تنوع رنگ بالا، وزن سبک، قابلیت شستشو و همچنین مقاومت رطوبتی، حرارتی و صوتی اشاره کرد. امروزه به دلیل طراحی بی‌نظیر این نما، اکثر ساختمان‌های مدرن با ورق‌های رنگی کامپوزیتی نماسازی می‌شوند.

از معایب نمای کامپوزیتی می‌توان به قیمت بالا و همچنین کدرشدن آن اشاره کرد که در این صورت نیاز به افراد متخصص جهت نماشویی دارند.

نمای کامپوزیت بر اساس انواع ورق به نمای کامپوزیتی ساده، طرح‌دار و ضدحریق تقسیم می‌شوند. همچنین این نما هم دارای قوانین و ضوابط اجرایی خاص خود است.

شرکت چیدابست با توجه و دقت فراوان به این قوانین به‌عنوان برترین طراح و مجری زیباترین نماها از قبیل نماهای کامپوزیتی است.

12. نمای بایرامیکس

بایرامیکس یک ماده‌ی پلیمری است که از ترکیب رزین‌ها، سنگ‌دانه‌های رنگی و سایر مواد افزودنی تشکیل می‌شود. این نما که یک پوشش تزیینی است قابل‌استفاده برای نماهای خارجی و داخلی ساختمان می‌باشد. نمای بایرامیکس قابل‌اجرا بر روی انواع سطوح از جمله فلزی، سیمانی، آجری، گچی، چوبی و بتنی است.

این نما به دلیل داشتن تنوع رنگ و بافت و همچنین دوام و مقاومت بالا در برابر آب و قابل شستشو بودن از محبوبیت زیادی برخوردار است. نمای بایرامیکس به دو صورت صاف و یا با ایجاد طرح‌ها و بافت‌های مختلف می‌توان اعمال کرد.

13. نمای اتیکس

نمای اتیکس یا نوعی سیستم عایق‌بندی حرارتی خارجی است که به‌منظور افزایش کارایی انرژی و زیبایی ساختمان استفاده می‌شود. این نما دارای سه جزء است که شامل عایق و مسلح کننده و پوشش نهایی می‌باشد. عایق حرارتی که برای این نما استفاده می‌شود از پشم‌شیشه یا فوم پلی‌استایرن تشکیل می‌شود.

استفاده از نمای اتیکس مزایای متعددی دارد که از جمله آن می‌توان به کاهش اتلاف گرما، افزایش کارایی انرژی، افزایش راحتی فضای داخلی و همچنین کاهش صدا و بهبود زیبایی اشاره کرد.

برای ثبت درخواست طراحی و اجرای نمای خود
آماده اید؟

انواع نمای ساختمان بر اساس سبک‌های طراحی

در مرحله‌ی اول انتخاب سبک طراحی نما از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است به این دلیل که هریک از سبک‌ها دارای مشخصات و ویژگی‌های منحصربه‌فرد خود هستند. باتوجه‌به سبک انتخابی برای طراحی نما می‌توان به کانسپت ساختمان (فرم ساختمان) و نوع متریال و همچنین المان‌های استفاده شده در طراحی نما دسترسی پیدا کرد.

از انواع سبک‌های طراحی نما می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • نمای ساختمان مدرن

یکی از رایج‌ترین سبک نماها که موردتوجه کارفرمایان زیادی قرار گرفته است سبک مدرن است. این سبک حس آرامش و بی‌آلایشی را در بیننده القا می‌کند. متریال‌ها در سبک مدرن می‌توانند به‌صورت تکی یا در ترکیب با یکدیگر باتوجه‌به خلاقیت و درخواست کارفرما اجرا شوند.

اصلی‌ترین کانسپت در طراحی نما مدرن، از خطوط عمودی و افقی برگرفته شده است و فرم طراحی این نما از مکعب‌مستطیل‌های پر و خالی تشکیل شده است.

  • طراحی نما کلاسیک

در سبک کلاسیک به جهت توجه ویژه به المان‌های تزییناتی، نمایی پرکار و شلوغ به‌حساب می‌آیند. این سبک که برگرفته از معماری یونان باستان و رم است باعث القای حس وقار و بزرگی در بیننده می‌شود.

در نمای کلاسیک متریال‌های سنگی مورداستفاده قرار می‌گیرد. هزینه طراحی و اجرای نمای کلاسیک نسبت به نمای مدرن بیشتر است، اما برای کاهش این هزینه‌ها می‌توان از مصالح پیش‌ساخته یا سیمانی به‌جای متریال سنگی استفاده کرد.

از رایج‌ترین المان‌ها در طراحی نما کلاسیک می‌توان به مجسمه، سرستون‌های کارشده، قرنیز و گچ‌کاری‌های باشکوه اشاره کرد.

  • طراحی نما نئوکلاسیک

از تلفیق دو سبک رایج کلاسیک و مدرن سبک نئوکلاسیک ایجاد می‌شود. سادگی ملموس در سبک نئوکلاسیک برگرفته از سبک مدرن و تزیینات استفاده شده از سبک کلاسیک الهام می‌گیرد. به همین دلیل سبک نئوکلاسیک از پیچیدگی کمتری برخوردار است و در بیننده حس شکوه و آرامش القا می‌کند.

  • طراحی نمای مینیمال

سبک مینیمال مانند سبک مدرن حس بی‌آلایشی و آرامش را به بیننده القا می‌کند. در این نما استفاده از چندین متریال مرسوم نیست و عموماً از یک یا دو متریال استفاده می‌شود.

رنگ‌های سفید و خنثی عمده رنگ‌هایی هستند که در سبک مینیمال استفاده می‌شوند و به همین جهت کانسپت نمای ساختمان بیشتر از متراژ ساختمان به‌حساب می‌آید.

  • طراحی نمای ایرانی‌اسلامی

یکی دیگر از انواع نمای ساختمان که بیشتر در مساجد و اماکن مذهبی دیده می‌شود نمای ایرانی‌اسلامی است. از مصالح مورداستفاده در این نما که بیشتر متریال‌های بومی ایران است می‌توان به سنگ، کاشی و آجر اشاره کرد.

از جمله المان‌های به‌کاررفته در این طراحی می‌توان به قوس‌ها، گره‌ها و ستون‌ها و نقش‌های اسلیمی اشاره کرد. همچنین در کنار اجرای زیبای طراحی، نورپردازی نیز می‌تواند به چندبرابر شدن زیبایی دورنمای بیرونی کمک کند.

مزایای نمای ساختمان

نمای یک ساختمان به منزله‌ی صورت ظاهری هر ساختمانی است که موردتوجه عموم افراد قرار می‌گیرد. از مزایای نمای ساختمان می‌توان به حفاظت از ساختمان در برابر عوامل اقلیمی و جوی مثل باد، باران، گرما و سرما اشاره کرد. همچنین نمای ساختمان می‌تواند به‌عنوان عایق صوتی و حرارتی برای ساختمان نیز باشد.

نمایی که بتواند در کنار زیبایی، بهره‌وری انرژی را هم به ارمغان بیاورد یک سیستم نمای موفق است.

نکات و ضوابط طراحی و اجرای انواع نماها

یکی از نکات مهم در طراحی و اجرای نمای ساختمان اهمیت کاربری ساختمان می‌باشد که باید قبل از انتخاب نما آن را در نظر گرفت. همچنین توجه به شرایط اقلیمی و انتخاب نوع مصالح مرتبط با آن نیز از نکات مهم در این زمینه هستند.

شرکت معتبر و تخصصی چیدابست با سابقه‌ی طولانی در زمینه‌ی طراحی و اجرای انواع نماهای ساختمانی با درنظرگرفتن تمام نکات ضروری و همچنین سلیقه‌ی کارفرمای محترم، مجری طرح‌های شما باکیفیت بالا می‌باشد.

مایل به سپردن پروژه خود به تیم چیدابست
هستید؟

راهنمای انتخاب بهترین پیمانکار برای طراحی و اجرای نمای ساختمان

انتخاب یک پیمانکار مناسب برای انواع پروژه‌های ساختمانی از قبیل نمای ساختمان از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است.

یک پیمانکار خوب علاوه بر ایجاد حس اطمینان، پروژه را باکیفیت بالا و به‌موقع تحویل می‌دهد و می‌تواند از ایجاد خیلی از هزینه‌های اضافی جلوگیری کند. برای انتخاب بهترین پیمانکار به موارد زیر توجه کنید:

1. ابتدا تحقیق کنید

حتماً قبل از شروع کار وقت بگذارید و حسابی از دوستان آشنایان و اطرافیان تحقیق کنید و همچنین نظرات آنلاین را در این باره مطالعه بفرمایید.

2. با پیمانکار مصاحبه کنید و پیشنهاداتشان را به طور کتبی دریافت کنید

در مورد انواع مجوزها، تخصص و تجربه‌ی آنها صحبت کنید. همچنین در مورد پروژه، نمونه کارها و ایده‌های پیشنهادی برای پروژه‌تان صحبت کنید.

3. به احساس درونی خود اطمینان کنید

اگر مراحل تحقیق و مشورت را به‌درستی طی کرده باشید حالا وقت آن است که به احساس خود اطمینان کنید. با هر پیمانکار که حس بهتر و مثبت‌تری دارید شروع به کار کنید.

هزینه‌های طراحی و اجرای نمای ساختمان

قیمت دهی انواع خدمات نمای ساختمان معمولاً به‌صورت ساعتی انجام می‌گیرد و چند عامل مهم در تعیین قیمت آن نقش مهم و اساسی دارند. از جمله این فاکتورهای مهم می‌توان به متراژ ساختمان، انتخاب نوع سبک ساختمان، مصالح مورداستفاده و همچنین اهداف طراحی و هزینه‌های مربوط به آن اشاره کرد.

جدول زیر به‌صورت تخمینی است و بر اساس میانگین‌های متداول نوشته شده است.

عنوان خدماتقیمت هر مترمربع (به تومان)
طراحی نما ساختمان75,000
اجرای نمای شیشه‌ای4,500,000
اجرای نمای سرامیک و سنگ280,000
اجرای نمای بتن1,000,000
اجرای نمای کامپوزیت950,000
اجرای نمای آجر950000
اجرای نمای سیمان (سفید)190000

جهت اطلاعات بیشتر با ما در شرکت تخصصی چیدابست تماس بگیرید.

مشاوره نیاز داری؟ باما تماس بگیر

جمع‌بندی

در این صفحه به طور کامل و جامع به بررسی انواع نمای ساختمان بر اساس مصالح استفاده شده و همچنین سبک طراحی پرداخته شد. این نماها عبارت بودند از نمای آجری، فلزی، سیمانی، سنگی، رومی، شیشه‌ای، چوبی، سرامیکی، کنیتکس، نانو، کامپوزیتی، بایرامیکس و اتیکس. همچنین به انواع نما بر اساس سبک مانند سبک مدرن، کلاسیک، نئوکلاسیک، مینیمال و ایرانی‌اسلامی پرداخته شد.

نکات و ضوابط طراحی و اجرای نما، مزایای نمای ساختمان و راهنمایی جامع از انتخاب برترین پیمانکار مورد بررسی قرار گرفت. ما در شرکت تخصصی چیدابست با سال‌ها تجربه در طراحی و اجرای انواع نمای ساختمان، آماده‌ی عقد قرارداد با شما کارفرمایان محترم است. همین‌الان با کارشناسان ما که به‌صورت ۲۴ ساعته آماده‌ی پاسخگویی به شما عزیزان هستند تماس بگیرید و اطلاعات بیشتر را دریافت نمایید.

تنها دلیل تلاش بی‌دریغ ما،

به دست آوردن اعتماد شماست.

بیش از 10 سال تلاش کرده‌ایم و در این سال‌ها، تنها یک چیز برایمان اهمیت داشته: جلب اعتماد و رضایت شما.

آخرین مطالب وبلاگ

پرسش‌های متداول

انتخاب بهترین متریال برای ساختمان باتوجه‌به سبک ساختمان که بر اساس سلیقه‌ی کارفرما است و همچنین سایر شرایط اقلیمی توسط متخصصین ما در چیدابست مشخص می‌شود و به اطلاع کارفرما می‌رسد.

هزینه‌ی کار باتوجه‌به عوامل مختلفی مانند متراژ، نوع نما و تعداد طبقات و… مشخص می‌شود.

در این مقاله به بررسی کامل و جامع این موضوع پرداخته شد. اما در خصوص تمیزکاری نماها می‌توانید با متخصصین نماشویی تماس گرفته و از آنها کمک بگیرید.

عوامل متعددی می‌تواند در تعیین بهترین و باکیفیت‌ترین نما تأثیر داشته باشد؛ مانند استفاده از طرح‌های ساده، مصالح محلی، روش‌های سریع ساخت و همچنین استفاده از مصالح دوستدار طبیعت اشاره کرد.

گران‌ترین و لوکس‌ترین نما معمولاً از سنگ‌های زینتی و مرمر یا چوب‌ها و فلزات گران‌بها یا شیشه‌های خاص تهیه می‌شود.

عوامل مختلفی از جمله طراحی و نصب نما، مصالح ساختاری و مقاومت در برابر زلزله، باد و آب‌وهوا در تعیین استحکام نما مؤثر هستند.

به این صفحه امتیاز دهید:
[کل: 1 میانگین: 5]

برآورد قیمت و ثبت درخواست

10% تخفیف

فقط همین حالا!

➕ مشاوره و بازدید رایگان از پروژه بازسازی شما و ۱۰ درصد تخفیف، پس از ثبت درخواست 👇